Massage

Massage
Ontspannings- sport- en balansmassage

Ontspanningsmassage

Je kunt terecht voor behandelingen van 30, 45 of 60 minuten.

Sportmassage

Sportmassage houdt je spieren soepel, brengt ze in conditie en vermindert spierpijn. Sportmassage is geschikt voor sporters die toewerken naar een sportprestatie (bijvoorbeeld een (halve) marathon) en die goed voor hun lijf willen zorgen en bezig zijn om zo snel mogelijk te herstellen van (zware) trainingen. Hieraan kan een massage bijdragen.

Sportmassage is een stevige vorm van massage die de bloedcirculatie en de afvoer van afvalstoffen stimuleert. Zo herstel je sneller en voorkom je blessures.

Overigens wordt de techniek van de sportmassage niet alleen toegepast op sporters. Ook mensen met gespannen spieren door stressgerelateerde klachten kunnen baat hebben bij een sportmassage. Je kunt terecht voor behandelingen van 30, 45 of 60 minuten.

Balansmassage

Met de kracht van etherische oliën komt je lichaam in diepe ontspanning.
De Balansmassage is een klinische benadering om etherische oliën) toe te passen. Tijdens de massage werken we  langs de meridiaan energiebanen en de inwendige contactpunten van de rug en voeten. Deze behandeling wordt geadviseerd bij o.a. pijnklachten, stress, verminderde weerstand en vermoeidheid.
Wat wordt behandeld in een balans massage.

Het doel van deze balansmassage is het sympathische- en het parasympatische zenuwstelsel van het lichaam weer in evenwicht te brengen. Deze massage is ontwikkeld door Dr. David Hill en is zowel eenvoudig als intuïtief. Er wordt gebruikt gemaakt van verschillende soorten etherische oliën die zorgen voor een ongeëvenaarde ervaring, waarbij je lichaam weer helemaal in balans komt.
Bij een balansmassage wordt er gebruik gemaakt van 8 verschillende oliën. De essentiële oliën die gebruikt worden in de balansbehandeling worden direct opgenomen via de huid in de bloedbaan en kunnen zodoende hun helende werk doen. Tijdens deze massage worden de rug en de voeten behandeld met (weinig) olie. Een zeer ontspannende, herstellende en weldadige behandeling.

Deze techniek is in principe geschikt voor iedereen door de zachte manier van behandelen maar met name zeer geschikt voor mensen met reuma, chronische pijnen, burn-out en stress. Behandeling heeft ook een positief effect op het slapen en is zeer ontspannend. Een cadeautje voor jezelf….

Combinatie van 8 Essentiële oliën.
De 8 oliën die ik gebruik zijn perfect op elkaar afgestemd. 
Deze werken;

 

  • Ontspannend en kalmerend; je cortisol niveau daalt;
  • Reinigend en beschermend; ontstekingsremmend, weerstand herstellend. Jouw immuunsysteem wordt op positieve manier aangesproken;
  • Stimulerend; afvoer van afvalstoffen, doorbloeding van de huid. Ze hebben een positief effect op je spieren en gewrichten;
  • Activerend; het serotonine en dopamine gehalte wordt verhoogd; je komt in een positieve en actieve staat van zijn. 

Volg jij mij al op Instagram?