Gratis

Ad-Fys!

Dit geef ik helemaal gratis weg!

Gratis Ad-Fys gesprek van 30 minuten

Tijdens dit gesprek kijk ik met je mee wat de reden is dat je pijn blijft houden en waardoor je niet tot rust komt of vanwaar je niet tot actie overgaat.  Dit gratis Ad-Fys gesprek is nodig om jouw klachten in beeld te brengen, hoe ze zijn ontstaan en om vast te stellen wat je hulpvraag is. Aan de hand van deze gegevens kan ik je een advies geven wat het beste bij jou aansluit om een duurzaam resultaat te creëren. Dit gesprek is kosteloos en kan zowel telefonisch als in de praktijk plaats vinden.

Webinar van Klacht naar Kracht

Doe mee aan een online webinar waarin je meer informatie zal ontvangen over het Altijd Aanstaan Syndroom, meer inzichten zal krijgen in jouw klachtenbeeld en handvatten zal krijgen voor wat je kunt doen om hier vanaf te komen.

Checklist Epiphora

De Epiphora Methode : Een missende schakel bij onverklaard uitblijvend herstel
Het zelfgenezend vermogen van ons lichaam is in “normale” omstandigheden ontzettend sterk. In een gezond lichaam kan de doorbloeding van je brein toch flink verstoord raken. Dit is de hoofdoorzaak van onverklaard uitblijvend herstel.
Je kan de doorbloeding van je brein weer op orde brengen. Door middel van specifieke fysiotherapie in combinatie met de Epiphora Methode breng je zelf het lichaam in dié herstelkracht die noodzakelijk is bij aanhoudende klachten van o.a. Whiplash, uitputting, chronische pijnklachten, migraines, slaapproblemen, het Altijd Aanstaan Syndroom (AAS) en aanhoudende spanningsklachten.
Herken jij je in één of meerdere van onderstaande verschijnselen? Dan kan de Epiphora Methode jou mogelijk helpen!

Volg jij mij al op Instagram?