Eén jaar onderweg!

 

Een jaar geleden, op 1 september 2020, startte ik als ondernemer.
Op dat moment niet goed wetende wat me te wachten stond.

Maar wat ik wel wist was dat ik heel graag mijn passie als fysiotherapeut wilde uitvoeren. Ik wil heel graag mensen helpen om zo snel mogelijk weer klachtenvrij te zijn, want pijn is niet fijn!

Met name dat zo snel mogelijk zit wel in mij. Zodra ik weet wat het doel is, wil ik daar zo snel mogelijk naar toe werken. Alleen heb ik in het afgelopen jaar geleerd dat snel niet altijd de beste oplossing is. Juist wanneer je af en toe een pas terugneemt en gaat voelen hoe ver je bent boek je vooruitgang.

Tijdens mijn top sportcarrière heb ik geleerd snel te zijn maar ook om pijntjes te negeren. Ik had namelijk een doel voor ogen en daar hoorde pijn niet bij. Integendeel. Die pijn stond het halen van mijn doelen alleen maar in de weg.

Ik heb geleerd hoe ongelofelijk sterk een menselijk lichaam is en hoe we signalen van ons lichaam kunnen negeren en nog goed kunnen presteren ook. Ieder mens heeft een grens en naar mijn mening geeft je lijf heel goed aan hoe het met je gaat.

Mijn klanten komen allemaal met een lichamelijke klacht bij me, dus hun lijf geeft al een signaal af dat er wat aan de hand is. Alleen de oorzaak hoeft niet altijd te zijn wat zij denken.

Als fysiotherapeut richt ik me dus niet alleen op de behandeling van deze klacht maar kijk ik ook naar het dagelijks leven van mijn klant, want vaak ligt daar de sleutel naar herstel. De lichamelijke klacht wegkrijgen is niet het enige doel, maar ook een stuk bewustzijn, bewegingsgevoel en houdingsgevoel, zodat de klachten niet weer terugkomen.

Ik ben dankbaar voor wat ik van al mijn patiënten, coaches en vrienden heb mogen leren om me te mogen ontwikkelen als mens en ondernemer en ik ga komend jaar weer genieten van het ondernemerschap, mijn bootcampsessies, personal coaching en mijn passie om mensen te helpen bij hun herstel en het fitter worden.

Wil jij tips over hoe jij van je klacht(en) af kunt komen of interesse in een gratis bootcampsessie? Mail me dan op

Volg jij mij al op Instagram?