Ademcoaching

Je komt op de wereld met een inademing en verlaat hem met een uitademing.

Je hele leven ben je je bewust van veel zaken maar ben je je ook bewust van hoe je ademt? En wist je dat de manier waarop je dat doet veel zegt over hoe je in het leven staat?

Dat wanneer je oppervlakkig ademt dit kan leiden tot fysieke, mentale en emotionele klachten, zoals onrust, pijntjes, stemmingswisselingen, weinig energie en machteloosheid.

Wat zo fascinerend aan de ademhaling is, is dat hij zo krachtig is dat je door te trainen veel beter gaat voelen wanneer je gespannen of ontspannen bent en vervolgens met de adem jezelf naar een andere toestand kan brengen. Of juist het helemaal laten zijn en de focus op je adem te hebben zonder verwachtingen.

 

Tijdens een bewust verbonden ademsessie geef je dat wat onbewust opgeslagen ligt de kans om in je bewustzijn te komen en het vervolgens op te lossen .

Bij elke ruime en diepe inademing heb je de mogelijkheid ruimte te maken en in te nemen om in de wereld te zetten waar jij blij van wordt.

Bij elke moeiteloze uitademing mag je los te laten wat je niet meer dient.

 

Uit ervaring blijkt dat mensen weer meer rust in het hoofd ervaren, meer energie hebben en weer de regie hebben over hun leven in plaats van geleefd te worden.

Volg jij mij al op Instagram?